Algemeen

De brillen trends voor 2023, heren opgelet!

Het maakt niet meer uit of je genoodzaakt bent om een bril te dragen, of je een bril zonder sterkte gaat dragen of een hele lichte sterkte. Brillen zijn helemaal hip and happening. Of je nu bril dames of bril heren zoekt, er is voor ieder wat wils. Van hele dure tot goedkope brillen en van uitgesproken tot hele subtiele brillen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er. En in deze blog zetten wij de trends voor komend jaar, jaar 2023 even voor jou op een rijtje. Zo kan jij hier wat inspiratie op doen wanneer je voor een nieuwe bril gaat. 

 

Montuurloos!

We zagen 'm op de lente en zomer catwalk voor 2023 bij Coperni: volgend jaar gaan we massaal voor brillen met doorzichtige of zelfs zónder monturen. Met deze briltrend voor 2023 zie je er instant cool uit en we moeten zeggen: ook wij zijn om. En als je gaat zoeken naar montuurloze modellen, dan snap je helemaal waarom wij om zijn en zo snel mogelijk een van deze parels in de wacht gaan slepen. 

 

Van montuurloos naar dikke brillen/monturen

Dikke monturen zien we nu al in overvloed in het straatbeeld, maar nemen we gewoon mee naar 2023. Hoewel de bril vroeger juist als not done beschouwd werd, lijkt hij anno 2023 juíst cool te zijn. 

Ga voor een zwart exemplaar met een extra dik montuur om er helemaal volgens de trends bij te lopen, mocht je dat willen. Dus wil jij een iets meer uitgesproken bril, dan is een bril met een dik montuur echt iets voor jou!

En nee, het is niet dat deze altijd perse meer opvallen dan een andere bril.

 

Oversized monturen

Let's go back to the 70's please! Trends komen vaak weer terug, dat beginnen we steeds meer te merken. Zo ook met brillen. Onmisbaar in dit lijstje van brillentrends voor 2023: Ulla Johsnon bewees dat oversized monturen onmisbaar zijn in je collectie volgend jaar. Opvallende kleuren lijken hierbij favoriet te zijn en fleuren wat ons betreft elke look op.

 

You hate it or love it, workwear inspired

Op zoek naar de brillentrend die in 2023 vooral dames gaan dragen? Als het aan Kimhekim ligt, willen we in 2023 allemaal een workwear geïnspireerde bril. 

De op veiligheidsbrillen geïnspireerde monturen zijn misschien net even wat anders dan je misschien gewend bent, maar wat ons betreft daardoor nog leuker. Er is hier geen tussenin. Je bent er weg van of je moet er niets van hebben. Er is geen tussenin en wij zijn benieuwd of jij deze trend iets vindt.

Geef een reactie