Algemeen

Een shortlease auto is de ideale optie voor een kortere periode

Het hebben van een auto is voor veel mensen belangrijk. Natuurlijk kan je er altijd voor kiezen om met het openbaar vervoer te reizen, maar niet in alle gevallen is dat de ideale oplossing. Daarom blijft de auto voor velen toch de beste optie wanneer het gaat over het vervoer. Een auto kopen en in het bezit hebben is echter relatief duur. Met de stijging van de benzineprijzen, maar ook met alle andere kosten die je maandelijks voor de auto kwijt bent, is het onder aan de streep een flink bedrag per maand. Bovendien moet je ook nog een hoog bedrag neerleggen voor de aanschafprijs van de auto. Wanneer je hier allemaal niet op zit te wachten is het mogelijk om te kiezen voor het leasen van een auto. Zo zal je toch nog in een auto kunnen rijden zonder dat je deze hoeft te kopen. 

 

Shortlease een auto 

Een auto leasen kan op meerdere manieren gedaan worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de auto te leasen voor een aantal jaren. Bij het leasen van een auto zal je altijd een contract moeten tekenen. Veel mensen vinden het echter niet prettig om dit contract met de leaseauto voor een paar jaar vast te leggen. Bij de gewone manier van leasen is dat wel vaak de norm. Daarom is het goed om te weten dat je ook kan kiezen voor een short lease. Bij deze manier van leasen kan je al een auto leasen voor een minimale periode van een maand. Zo is het dus niet nodig om een aantal jaren aan de auto vast te zitten. Toch zal je ook bij de variant van het shortleasen kunnen genieten van de verschillende voordelen die een leaseauto zal bieden.  

 

Voor zakelijk en particulier

De short lease van een auto kan je op verschillende manieren vastleggen. Het is mogelijk om dit te doen op jouw eigen naam, dus privé. Daarnaast is het ook een optie om te kiezen voor een shortlease zakelijk. Zoals de naam het al weggeeft lease je de auto op deze manier met een bedrijf of onderneming. Hierdoor is het dus mogelijk om een auto voor jouw bedrijf te regelen voor een kortere periode. Vooral wanneer jouw bedrijf vaak met projecten aan het werk gaat is deze zakelijke optie voor een shortlease aan te raden. Hierdoor kan je de auto tijdens de duur van het project shortleasen voor jouw medewerkers. Wanneer het project vervolgens afgelopen is en je de auto niet meer nodig hebt kan deze weer ingeleverd worden. 

Geef een reactie