Lifestyle

Hoe match je een coltrui?

De coltrui is jarenlang een trui die je vooral tijdens de Kerst aantrok en in hartje winter. Zo'n trui moest het liefst lekker dik zijn, jeukend en met een motief van rood en groen. Als je het buiten de Kerstperiode droeg was dat not done en werd je op stad of door familie raar aangekeken. Maar hoe anders is dat nu. Vandaag de dag is de coltrui helemaal in de mode en kreeg een ware comeback. Hoe draag je een coltrui en waar moet je opletten? Lees verder voor het antwoord.

Draag je coltrui op de juiste manier

Mannen over het algemeen vinden een coltrui moeilijk om te dragen. Dat komt voornamelijk omdat de mannen niet goed weten hoe je een coltrui moet dragen en dat dan ook verkeerd doen. Zo is de keuze van de grootte van de coltrui erg belangrijk. Maar ook de kleur die vooral niet te schreeuwend moet zijn. Of men kiest voor een coltrui van extreem slechte kwaliteit die er niet uit ziet. Toch wanneer je een coltrui op de juiste manier draagt, heb je een sterke en toffe outfit in je kledingkast.

Twee regels die gelden bij het dragen van een coltrui

Er gelden voor coltrui heren in principe twee regels. Ten eerste is het belangrijk om te kijken welke kleuren coltrui je gaat dragen. Zorg bij het kopen van een coltrui dan ook voor een combinatie van rustige kleuren. Ga vooral niet voor uitbundig met fel rood of groen. Houd het bescheiden. En ten tweede is het belangrijk om op een juiste manier laagjes te gebruiken.

Vier manieren hoe een coltrui te dragen

Als je jezelf wilt onderscheiden van de rest, en dat is wat modebewuste mannen willen, draag een coltrui onder een pak. Je springt er bovenuit en bent vooral heel classy en trendy. En je blijft natuurlijk extra warm, vooral handig in de herfst- en winterperiode. Wat ook super mooi is, is om een coltrui onder een crewneck trui te dragen. Draag een trui met een iets wat wijdere ronde hals en daaronder een subtiele en neutrale kleur coltrui en je ziet er supertof uit. Ook hier geldt dat je er warm de winter mee doorkomt.

Draag je coltrui over een overhemd en scoor bij de vrouwen

Andere stijlvolle mogelijkheid om je coltrui te dragen is om het te dragen over je overhemd. Let hier wel op dat je de juiste kleurencombinaties gebruik. En dan vooral rustige kleurencombinaties. Je creëert zodoende een strakke en minimalistische outfit. Optie vier is dat je het accent van je outfit legt op de coltrui. Doordat te doen leg je daarbij gelijk het accent op de ogen, en daar kijken vrouwen erg naar. Zo scoor je dubbel.

Geef een reactie