Algemeen

Een reachtruck wordt vooral binnen gebruikt

Waar je een heftruck vaak buiten ziet, al dan niet meegenomen op de achterkant van een vrachtwagen, zul je een reachtruck niet zomaar overal zien. Een reachtruck lijkt best veel op een heftruck, maar er zijn verschillen. Zo zit je op een heftruck direct achter de lepels en zit je bij een reachtruck een kwartslag gedraaid ten opzichte van de lepels. Je blikveld is anders en je kunt, op een reachtruck nog beter je omgeving in de gaten houden. Dit maakt dat reachtrucks vooral gebruikt worden in magazijnen waar ook aan orderpicking wordt gedaan. Grote magazijnen waar de waren hoog staan opgetast. Deze spullen moeten daar veilig neergezet en weer vandaan gehaald kunnen worden.

Koop een gebruikte reachtruck online

Je hoeft niet altijd maar te gaan voor nieuwe apparaten. Natuurlijk zien die er, over het algemeen, een stuk mooier uit, maar wanneer je goed zoekt, kun je een gebruikt exemplaar in nieuwstaat vinden. Daarvoor hoef je echt de deur niet uit. Je vindt gebruikte reachtrucks en allerlei andere machinerie online. Het is ook nog eens een stuk vriendelijker voor je portemonnee wanneer je gaat voor een gebruikt exemplaar. En daarbij is het beter voor het milieu om apparaten een tweede leven te geven. Het is wel altijd verstandig om, voor je tot een aankoop overgaat, te controleren of er nog reserveonderdelen te koop zijn. Dit kan je in de toekomst dan weer veel geld besparen.

Ga je toch liever voor nieuw?

Dat is ergens ook wel goed te begrijpen. Je wilt dat je nieuwe magazijn glimt aan alle kanten en daar hoort jouw nieuw reachtruck natuurlijk ook bij. Je kunt op dezelfde site terecht voor een spiksplinternieuw exemplaar. Je kunt een selectie maken aan de hand van jouw wensen. Zo kun je het bijvoorbeeld aangeven als je de voorkeur hebt voor een bepaald merk. Je krijgt dan alleen nog reachtrucks van dat merk te zien.

Je kunt hier ook terecht wanneer je machinerie wilt verkopen

Stop je met je bedrijf of heb je ongebruikte machines staan? Dan is het zaak om je machines zo snel mogelijk te verkopen. Hoe langer ze stilstaan hoe minder ze waard worden. Om er dus nog een goede prijs voor te kunnen krijgen, moet je ervoor zorgen dat je de machines verkoopt zolang ze het nog goed doen. Je kunt je aanmelden op de site door een abonnement te nemen maar je kunt er ook gewoon eenmalig één machine verkopen. Hoe handig is dat?

Geef een reactie