Vrije Tijd

Vind jouw droomschoen van Hogan

Ben je weer toe aan nieuwe schoenen omdat je oude helemaal op zijn? Of wil je gewoon een toevoeging aan je collectie, dan zijn de schoenen van Hogan wellicht wat voor jou. Bij Hogan is voor ieder wat wils. Het merk heeft namelijk niet alleen voor dames, maar ook voor heren en zelfs kinderen schoenen. Deze schoenen zijn onder andere beschikbaar bij Van Arendonk. Dit is een online webshop waar de collectie te bestellen is. 

Een sportieve look

Hogan verkoopt niet alleen sneakers, maar ook andere soorten schoenen. Denk hierbij aan ballerina schoenen, boots, hakken en loafers. Heel veel keuze dus! De sneakers van Hogan hebben een wat meer sportieve uitvoering. Echte basics zul je hier niet vinden. De prijzen van deze sneakers liggen dan ook aan de wat hogere kant. De variatie in sneakers is hierbij erg groot. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit platte sneakers, sneakers met een platform, maar ook interactieve sneakers. Voor elke gelegenheid zijn er dus wel sneakers te vinden. Het merk staat bekend om zijn luxe uitstraling, dus de prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed. 

Van sneakers tot nette werkschoenen

Naast de schoenen voor dames zijn er natuurlijk ook schoenen voor heren. Hierin zijn dan ook weer veel verschillende soorten sneakers beschikbaar. Naast deze sneakers, zijn er voor de mannen ook nette schoenen beschikbaar. Deze schoenen zou je goed naar je werk aan kunnen of naar een speciale gelegenheid. Hogan heeft voor de mannen ook Chelsea boots beschikbaar. Deze zouden ook prima naar werk gedragen kunnen worden, maar door de wat vlottere uitstraling zijn deze schoenen net wat toegankelijker. 

Ook voor kinderen slaag je bij Hogan

De collectie voor de kinderen is iets beperkter. Zo zijn er geen boots of laarsjes beschikbaar, maar alleen sneakers. Deze sneakers zijn wel onderverdeeld in verschillende fases van een kind. Denk hierbij aan schoenen voor kinderen die nog in de wieg liggen, wanneer ze hun eerste stapjes zetten en schoenen tot maat 37. Op Van Arendonk is er geen mogelijkheid om de kindercollectie te shoppen.

Shop de collectie bij Van Arendonk

Van Arendonk heeft een aantal schoenen beschikbaar op hun site van Hogan. Vooral sneakers worden op Van Arendonk verkocht, maar een enkele nette schoen of hak is hier ook zeker te vinden! Van Arendonk verkoopt dus geen collectie van de kinderen, maar wel voor dames en mannen. De website heeft altijd gratis verzending, dus dat is mooi meegenomen waardoor je op het verzenden ieder geval zult besparen.

Geef een reactie